Blåst, träning, spiraler och hundbajs! 2 comments


Så här söt var Gizzmo idag! 🙂 Han är den keligaste katten jag träffat! Nu har han precis gått ut i blåsten. Jag såg honom springa över gräsmattan och han blåste nästan iväg, så mycket blåser det. 🙂

Idag när jag varit och lämnat sonen i skolan var jag på Friskis och Svettis i Höganäs och kollade hur det verkar. Första intrycket kändes kanon och det var en trevlig dam som visade mig runt och förklarade hur allt funkade. Jag bestämde mig för att testa ett 10-gångers-kort till en början så får vi se hur det funkar. De har även ungdomsgym från 11 år, det kan nog vara något för sonen! Roligt att de tänker på de yngre också. Allt verkar jätteseriöst med instruktörer och alla möjliga saker. 🙂

Jag har även varit och fixat en brännspiral (?) nej tändspiral var det nog till vår pelletsbrännare. 🙂 Jag kom med min lilla lapp och kände mig något lost,  men det var en trevlig farbror där som hjälpte mig så med lite tur fick jag hem det som stod på lappen!

Medan jag var ute och åkte lyckades hunden få tag på påsen med sushirester från igår. Det som var kvar var ingefära och wasabi… Jag kunde knappt bli arg på honom för det var jag som missade att ta den med mig. Nu när jag hämtade sonen fick jag en trevlig present mitt på köksgolvet (NOT) som tack för maten. Han är lite flåsig och rätt törstig men i övrigt okej. Det kan inte vara toppen med wasabi även om man har stålmage. Bara att avvakta och hoppas att allt är lugnt.

Björn tränar ikväll så vi ska äta middag själva idag. Kanske blir det tårta till efterrätt! 😉 Bra med rester!


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Blåst, träning, spiraler och hundbajs!