Tonåring!! 1 comment


Tänk idag fyller sonen tretton år! Det är stort! 🙂 För tretton år sen kom han till världen med ett planerat kejsarsnitt. Han låg åt fel håll och gick inte att vända så vi bestämde oss för kejsarsnitt. Det gick hur smidigt som helst! De började 8,48 och 8,52 har han ute. Sen tog det ca tjugo minuter att sy ihop mig och sen var allt klart! 3325 gram och 49 cm lång. En liten liten plutt som idag är ca 165 cm och väger 50 kg. 🙂

Vi började dagen med presenter i sängen. Jag tror att han blev nöjd. Han fick en del kläder, en wake-up-light och pengar från farmor och farfar och från mormor och Gillis. Efter skolan var vi och köpte tårta som vi ska äta i kväll och Björn ska köpa hem sushi till middag! Det blir några till presenter efter middagen.

Igår var jag i kyrkan på ett möte. Tre dagar i veckan har församlingshemmet caféverksamhet och jag tänkte vara med och hjälpa till lite där. Vi var ganska många och vi var tre stycken nya. Under kommande åtta-veckorsperiod ska jag vara där två pass, så det är inte särskilt betungande! 🙂 Det ska bli jätteroligt!

Idag har jag fixat och trixat en del här hemma. Inne håller jag på att ta bort de sista resterna av julen och få upp andra gardiner och sånt. Det är så fasligt tråkigt bara så Zero och jag har varit ute en del. 🙂 Jag hittade lite knoppar ute redan! Helt otroligt! Mamma berättade att hon hade vintergäck i sin rabatt på Gotland. Det är ändå bara januari!

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Tonåring!!