Klippning och grävning! 6 comments


Idag dök det upp en stor lastbil på gården. I den fanns den minsta grävmaskin jag någonsing sett! 🙂 De var förbi igår och förvarnade om att de skulle komma. Tydligen är det problem med telekabeln, att det är för mycket vatten där eller något liknande. Eftersom den går över vår tomt fick de lov att gräva upp lite. Det är bakom vår lada så det spelade inte så stor roll.

 

Jag passade på att åka iväg och klippa mig och färga håret. Numer är jag väldigt mörkhårig och har lugg! 🙂 Jag gav upp mina försök om att få jämnlångt hår. Mitt hår samarbetar inte och går helt enkelt av, så nu blev det lugg. Jag är nöjd! Roligt med något nytt i stället för slitet, rufsigt, råttfärgat hår! 😉

 

Zero har blivit väldigt vaktig sen han var på Jyckebo. Det var likadant förra gången, så det går nog över snart. När grävar-farbrorn var här så morrade och skällde han hela tiden. När jag sa till att jag åkte iväg försäkrade han sig om att hunden var inne! 🙂 Jag förstår honom, för Zero lät inte alls snäll.

Nu när jag kom hem var de borta så Zero och jag var och kollade vad som hänt. Men det var inte mycket åverkan tycker jag. Lite spår mest.

 

 

Björn är uppe i Stockholm över dagen. Skönt att han kommer hem ikväll. I morgon har vi en tonåring i familjen… Tänk att sonen fyller 13 år! Jag har ingen bebis längre. 🙂 Okej, det var ett tag sen…


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 thoughts on “Klippning och grävning!