Innebandyhelg! 2 comments


Nu är det måndag morgon efter en otrolig innebandyhelg i Göteborg! Sonen åkte som sagt upp med laget i onsdags. Vi åkte efter på torsdag morgon efter att vi lämnat Zero på Jyckebo. Vi var uppe till lunch ungefär och missade första matchen. Den slutade 2-2 mot Öjaby. Sonen gjorde första målet efter bara en halv minut! 🙂 På eftermiddagen mötte de Lerum där de tyvärr förlorade med 1-4, men spelade jättebra!

Fredagen började med match mot norska Fighters. Där blev det vinst med 6-0 och sonen gjorde 2 mål! På eftermiddagen mötte de Fristad och vann med 7-2. Sonen satte en otroligt snygg straff! Jag är så imponerad hur han grejar att prestera under sån press som det var! Nu var de redo för B-slutspel.

Lördag morgon klockan 8 mötte de Åby Klippan och vann med hela 11-0! Sonen gjorde 2 mål. Mitt på dagen var det åttondelsfinal mot tjeckiska Kladno och vann med 8-0, 1 mål av sonen!  Kvartsfinal på kvällen mot Frölunda på deras hemmaplan i Frölunda. Det var en tuff match och de låg länge under med 3-5. Då fick sonen gå in och lägga en straff och satte den! Det vände matchen och de vann med 7-5! Lyckan var enorm!

Söndag förmiddag var det dags för semifinal mot Lindome. Matchen spelades i Lisebergshallen, vilket var ganska mäktigt! Det blev en tuff match som slutade med vinst 5-3. De var i B-final!

 

 

Finalen var mot Jönköping. De slet som djur båda lagen. Domarna var lite väl hårda mot vårt lag (tycker man väl alltid 😉 ) men de kämpade på. Till slut förlorade de med 5-6 🙁 . Men ett silver!! När besvikelsen lagt sig var de mycket glada och nöjda med sin insats! Det var ett gäng trötta, haltande och hesa killar som åkte hem mot Skåne igår kväll!

 

Förutom att spela innebandy så har killarna varit på Klubbhuset (Sveriges största innebandybutik 🙂 ) där en hel del innebandysaker har inhandlats. De var och såg SSL-match på Scandinavium. De invaderade även ett McDonalds efter vinsten i kvartsfinalen! De bodde på ett gymnasium precis vid Ullevi. Tjugo svettiga tolvåringar i ett klassrum… jag var där och hämtade grejer igår och det var en upplevelse… 🙂 !

Vi har levt innebandy och inte gjort mycket annat. Vi har vandrat en del på Avenyen utan att handla något. Vi har ätit på lite olika restauranger. Hotellet var okej. På fredagkvällen var de flesta föräldrar ute och åt på en tapasrestaurang nära vårt hotell. En mycket trevlig kväll och god mat! 🙂 I övrigt har det varit mycket väntan, mycket kaffe, en hel del flottiga hamburgare och extremt mycket nerver.

Göteborg var en fin stad. Jag har inte varit där tidigare. Jag har inget att klaga på egentligen utom en sak – det är omöjligt att hitta i Göteborg!!!! Det är enkelriktat precis överallt! Vi har aldrig åkt så mycket fel som denna helg. Vi hade med Björns I-pad och det var tur för då kunde vi se var vi befann oss och hur det såg ut runt omkring. Till och med de föräldrar som har GPS körde fel!

Det var underbart att komma hem igår och ha sonen med hem, få hem Zero och se att gården och alla andra djur var okej! Hemma! ♥ Nu är det vardag igen och strax dags att åka till skolan!


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Innebandyhelg!

  • Eva Lundin

    Vilken helg o vilken dramatik! Spännande var det! Tur att datorn finns-det går ju att stirra på en tidslinje och få upp mål o vem som gjorde det! Ha det bra! Kram