Innebandy och julgransplundring 3 comments


Nu åker julen ut! Det börjar klia i fingrarna redan innan nyårsafton att ta bort julsakerna. Lika roligt som jag tycker det är att pynta lika less är jag på allt så fort julen är över. 🙂

 

Jösses vad det har blåst i natt! Jag brukar inte vakna av någonting över huvud taget, men i natt vaknade jag flera gånger. Och regnet piskade mot fönsterna. Det har lugnat sig lite under dagen, men det blåser fortfarande rejält. Jag har fått stänga till uterummet och sätta en filt över dörren för det blåste iskallt inne i vardagsrummet. Fönsterna är fulla med salt igen… Har försökt visa på fotot hur det blir. Om man tittar noga ser man att det är som en hinna över fönsterna.

Igår fick sonen sina matchkläder och träningsoverall med tryckt namn och  nummer. Jättefina! 🙂

 

 

Idag har vi packat och fixat för idag var det dags för sonen att åka upp till Göteborg och spela Gothia Cup! De spelar gruppspel torsdag och fredag, slutspel på lördag och eventuell final på söndag! Hur spännande som helst! 🙂 Jag har just varit och lämnat av honom vid Idrottens Hus i Helsingborg. Där stod alla lag från FCH som skulle upp. Jag tror att det gick upp tre eller fyra bussar och två lag i varje. Sonen och hans kompisar placerade sig på andra våningen i bussen och längst fram så de lär få bra uppsikt över vägen. Nu hoppas jag att allt går bra och att de får en superrolig cup!

Missan fortsätter att vara vaken dagtid! 🙂 Hon har alltid varit lite speciell men nu är hon lite väl skum. Hon har börjat sitta så här som på bilden och stirra framför sig. Det är ju okej när hon sitter så här i soffan, men hon kan lika gärna sitta bakom en gardin och stirra på gardinen… 😉 Sen vaknar hon till och far runt som en tok. Marskatt i januari?? 🙂


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 thoughts on “Innebandy och julgransplundring