Nyårsfirande och sommarnostalgi 1 comment


Tänk att nu är det 2012! 🙂 Igår var vi över hos grannarna på middag. Det var jättetrevligt! Det var tre andra gäster förutom oss. De stod för drinktilltugg, vilket blev chips, kex, morotsstavar och olika röror. Mycket gott! De hade även fixat förrätt, vilken var toast med en jättegod röra med lax och räkor på. Grannarna stod för varmrätten och den var rådjur och rotfruktsgratäng. Jag är tveksam om jag har ätit rådjur tidigare, men det var jättegott! Vi stod ju för desserten och hade med oss två olika kladdkakor med frukt, glass och grädde till. Vi hade även biskvier med oss. Det blev jättebra alltihop! Vi åt ända till klockan var över elva. 🙂

Strax innan tolvslaget gick Björn hem och hämtade Zero. Han är tack och lov inte skotträdd så han var bara lycklig att få komma ut och vara med. Grannarna hade “luckybaloons” som vi skickade iväg. Det var riktigt vackert när de svävade iväg. Sen blev det lite raketer också innan vi travade hemåt. De andra fortsatte ett tag till men vi kände oss nöjda!

Idag har Björn och sonen sågat ner vår korgsälg som växer precis utanför här. Den var gigantisk och nu ska den få chansen att börja om i lite mindre skala! 🙂

 

 

Jag har städat och handlat. Björn och jag har även suttit och fixat med en resa vi planerar, men den ska jag berätta om när allt är bokat och klart!  🙂

Jag satt och kollade på kort och jag måste säga att nu längtar jag efter sommaren! Här kommer några nostalgikort från i somras.

Vi träffade en kossa när vi var ute och fiskade!

 

 

 

Zero och Nixon leker!

 

 

 

Vi hittade en magisk plats.

 

 

 

Vi bakade bullar i värmen och degen jäste och jäste och jäste!

 

 

 

Jag hade det ganska bra! 😉

 

 

 

Men än är det vinter och man ska inte räkna bort snön än. Men nog är det speciellt med sommaren i alla fall! 🙂


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Nyårsfirande och sommarnostalgi