Gott Nytt År! 3 comments


Idag är det nyårsafton. Ytterligare ett år har gått och ett nytt är på gång. Vi har nyligen kommit hem från grannarna. Dottern fyller 20 år idag och bjöd på födelsedagsbrunch. Mycket trevligt!

Vi ska tillbaka till grannarna ikväll på middag. Vi har med oss champange och dessert. Det blir två sorters kladdkaka, glass, grädde, frukt, maränger och chokladsås. Det hoppas vi går ner! 🙂

Hur har ni det med nyårslöften? Jag har en del saker jag funderat på, men jag behöver tänka lite till innan jag lovar dem! Jag har ju några timmar på mig… 😉 Däremot har jag några intentioner inför nya året och det är att leva lite bättre när det gäller mat (ingen diet utan för att må bra och inte ha ont i magen 🙂 ), åka ner till gymmet och se hur det verkar (för att träna men även för att komma ut och träffa lite folk), ordna till på gården så vi kan odla och ha djur!! Jag ser verkligen fram emot det nya året och att få se våren komma här och se allt börja leva igen.

Gott Nytt År önskar vi på Månskensfarmen! 🙂


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 thoughts on “Gott Nytt År!

  • Cilla

    Gott nytt år ! Hoppas att ni får en trevlig kväll . Nu ska jag åka och jobba , tycker lite synd om mig själv och min familj! Thomas ska sitta i klädkammaren med dexter !! Barnen får kolla på fyrvärkerier själva !! Jätte kramar till er

    • Jeanette Post author

      Trist att du behövde åka och jobba. Hoppas det gick bra för Thomas i garderoben… 🙂 Inget att skratta åt jag vet att det är jobbigt för Dexter framför allt. Du skrev det så roligt bara. 😉 Vi får se till att fira tillsammans något år, det skulle vara jättemysigt! kram