Tisdag


Idag har sonen och jag haft en ganska lugn dag. Jag har jobbat på mitt tvättberg och det är numera bara en liten liten kulle! 😉 Jag har även bytt lakan och fixat bort en massa skräp efter julen. Det är verkligen skönt när man får bort sånt.

Det här spelet fick jag i julklapp. Det är jättekul! Vi spelade en massa Rayman för några år sen, men nu var det verkligen länge sen. Det är riktigt längesen jag hade ett tv-spel som jag fastnat för. Om vi väl hittar rätt spel är vi riktiga spelnördar alla tre! 🙂 När sonen var yngre spelade vi hur mycket som helst. Nu är det oftast sonen som spelar, och han spelar mycket Call of Duty och liknande. Hans spel passar inte mig, jag gillar enklare plattformsspel, typ Rayman eller Super Mario. 🙂

De här böckerna kom i brevlådan idag från Veronica! Tusen tack min vän! ♥ De ska bli jättespännande att läsa.

 

 

Dagen började mycket blåsigt. Det började redan igår kväll. Men allt eftersom dagen har gått så har det lugnat sig. Det har till och med varit lite sol.

Nu är det snart dags att skjutsa sonen på träning.

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *