Annandag jul


Det är nästan som att det vore vår här i Skåne. Idag är det 9 grader varmt och allt är grönt och lerigt. 🙂 Men det är ju faktiskt annandag jul och 26 december.

Vår jul har varit jättemysig! Min bror och hans katter var ju nere. Så under julen var det 6 katter på farmen. 🙂 Men hans två var bara uppe i lägenheten. På julafton gjorde vi allt för att få tiden att gå. Vi tog en gemensam långpromenad med Zero, vi lagade mat jättelänge och vi försökte äta jättelänge. Det gick bättre än det brukar göra! 🙂 Sen var det Kalle Anka och sen julklappsutdelning. Som vanligt var det massor med julklappar trots att vi alla tyckte att vi varit rimliga i år. Precis som det ska vara med andra ord! 🙂 Jag fick massor med fint; bland annat en hel del kläder av Björn samt ett fotbad av sonen.

Igår var vi iväg och bytte en tröja som jag köpt till brorsan. Eftersom julrean börjat så fick han två för samma pris. Perfekt! 🙂 Mitt på dagen begav han sig hem mot Stockholm igen. Det har varit jättemysigt att ha dig här lillebror! ♥

Vi hade en lat eftermiddag och kväll där vi kollade på lite julklappsfilm och testade julklappsspel.

Idag tog vi en tur till Väla. Vi var inte ensamma kan jag lova! Vi gav upp ganska snabbt. Men jag var inne på Hemtex och shoppade i alla fall. Björn och jag fick presentkort av mamma och Gillis i julklapp och jag passade på att köpa nya lakan och handdukar. Perfekt! Jag skickar tack-kramar till Gotland! 🙂

 

Nu är Björn och Zero ute och springer, sonen sitter vid sin dator och jag ska ta och ägna mig åt att betala räkningar. Ooooh så spännande…

Roligt att två av mina sysslingar från Finland har kikat in!! Kramar till er!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *