Möss??


Eftersom jag är ensam tänkte jag vara duktig och plocka fram granen och börja klä den. Vi har en plastgran sen många år tillbaka. När sonen var liten tyckte han att alla som högg ner granar och sen kastade bort dem efter jul var granmördare. Sen dess har vi plastgran! Numer bryr han sig inte skulle jag tro. Hur som helst, jag släpade in den stora kartongen ur förrådet och gick ner i källaren för att hämta pyntet. När jag kom upp igen tyckte jag att något rörde sig i grankartongen! Säkert en liten mus eller något annat helt ofarligt. Men tillräckligt äckligt för att jag inte vill undersöka vad det är. Jag försökte övertyga Zero om att han kunde ta tag i kartongen och dra ut den igen, men han förstod inte. Jag försökte sen få Gizzmo att undersöka kartongen, men han ville gå och sova… Så till slut tog jag mod till mig och släpade ut den igen. Så nu står den utanför dörren tills Björn eller bror eller möjligen sonen kan kolla…. hur patetisk kan man bli?? 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *