Jullov!! 1 comment


Idag var det avslutning i skolan. Vi startade lite tidigare hemifrån och plockade upp en kompis på vägen. Avslutningen var i kyrkan. En timme senare var det dags att hämta upp dem igen. Då dök fröken på mig och berättade att aaaalla barnen utom sonen och hans kompis hade kramats god jul. De hade i stället kilat iväg och gömde sig nu för henne. 🙂 Jag försökte se allvarlig ut och lyckades få fram grabbarna som kastade sig om halsen på henne och överdrev helt otroligt! Men hon blev glad och förlät dem. 🙂

Nu är de hemma hos en tredje kompis och som de verkar ska de alla tre sova där i natt. Kul för dom! 🙂

Min bror är på väg ner genom Sverige nu. Jag ser verkligen fram emot att han kommer. Han har katterna med sig och det lät inte som att de tyckte att det var jättekul att åka bil. Men de lugnar sig nog. Har varit uppe i lägenheten och bäddat och kollat läget. Tänk att det faktiskt är jul om bara två dagar.

Den här fina fick jag med posten av min mamma! Jag tycker den är supersöt! Ett mobilfodral är det. Jag är tyvärr sämst i världen på att lyckas svara i telefonen utan att lyckas trycka på alla möjliga knappar, och med fodral på blir det ännu värre… Då ska jag ju lyckas få ut den också! 😉 Men den kommer nog till användning!

 

Zero och jag har just varit ute och fixat hos Mario. Zero blir så avundsjuk när Mario får sallad och morötter så nu har jag börjat ge honom det också. Han tycker verkligen inte att det är gott men han äter det och är jättelycklig! Jag ska försöka få ett kort på det någongång. Han ser jättekul ut – han tuggar och grinar illa, men han fortsätter! Han gjorde likadant i somras när Cillas hundar var här. De äter gurka och det ville ju han också göra. Men det gick inte, han försökte men var tvungen att spotta ut varje gång! 🙂


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Jullov!!

  • Cilla

    Ha ha Zero är såå söt ,han kanske vänjer sig om ett tag så att han tycker att det är jätte gott ! Hoppas att det går bra för din bror att köra ner ! Kram