Grå onsdag 1 comment


Idag är det rejält grått. Ändå har det kommit liiiiite snö på förmiddagen. Det är en sån där dag när det känns som att världen har en yllemössa på huvdet som gör att man inte vaknar riktigt. Katterna ligger i varsitt hörn och hunden ligger på mattan. Alla är trötta idag!

 

Igår kväll var jag med sonen i skolan och tittade på soaré! 🙂 De var jätteduktiga allihop. Alla uppträdde på något sätt. Sonen och några till ville inte göra något eget framträdande så de var bara med i kören, vilket räcker! Det var några tjejer som sjöng, en kille som spelade piano, två killar som spelade gitarr och bas och en tjej som spelade keyboard. Allt var mycket bra och de hade en kille och en tjej som presenterade alltihop. Sen fikade vi allihop. En mycket trevlig och lyckad kväll! 🙂 Tyvärr var Björn i Stockholm så han missade det stora eventet. Men det kommer fler gånger.

Idag har Zero och jag varit ute och passat på att känna på snön. Någon sa i morse att det här är vit jul i Skåne… 😉 Det kan jag leva med i så fall. Jag har insett att jag klarar mig mycket bra utan snö.

På förmiddagen var jag också iväg hit – iittala outlet. Det kan jag verkligen rekommendera om någon har vägarna förbi Höganäs. Där finns mycket fint, inte bara från iittala utan även från Höganäs keramik och en massa andra märken. Idag hittade jag en sista julklapp till Björn! Jag var egentligen klar, men hittade en klockren sak som jag inte kunde motstå. Kan tyvärr inte berätta vad det är för jag misstänker att maken kikar här inne då och då även om hans inlägg lyser med sin frånvaro… 😉

Nu är det snart dags att hämta sonen i skolan. I morgon är det avslutning i kyrkan och sen är det jullov! 🙂


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Grå onsdag

  • Cilla

    Sonen frågade i dag om ni hade snö, nu vet vi att ni har lite snö ! Nu vet jag ytterligare ett ställe vi måste åka till när vi kommer ner nästa gång ! Stora snökramar till er