Dan före dan före dan före dan före dopparedan 1 comment


Nu är det inte många dagar kvar! För en gångs skull har jag köpt alla julklappar redan och köpt all julmat!! Det har aldrig hänt tidigare, men jag har heller inte varit hemma så mycket som i år.

 

 

I söndags var vi i väg och tittade på när sonen spelade match. Det blev storvinst med 9-2! Roligt när farmor och farfar var med och tittade. 🙂 En extra kul sak med matchen var att det var nästan bara killar som inte brukar göra mål som gjorde dessa nio mål! Det var lite mäktigt faktiskt. Många glada miner efter matchen! 🙂

Igår på dagen när sonen var i skolan var svärmor och jag och handlade lite och var på Kakboden och köpte fika. Där finns det mycket goda saker! Själva stället är supermysigt.

På kvällen åkte svärföräldrarna hem. Det är tomt i huset idag. Det var en jättemysig helg och vi saknar er redan! ♥ På kvällen gjorde vi i ordning julskinkan. Det brukar vi göra kvällen innan men det blev annorlunda i år. Det gick bra, men det blev ganska sent så vi var rejält trötta i morse.

Den här veckan blir lite special. Ikväll är det soaré i skolan, vilket ska bli jättekul! Onsdagen är nog en vanlig dag. Sonen har avslutning på torsdag och då kommer även min bror ner. Det ska bli kul att få rå om honom några dagar. 🙂 På fredag tror jag Björn jobbar halvdag och då blir det pyntande och köttbullslagande och annat. Och SEN är det julafton!! 🙂

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Dan före dan före dan före dan före dopparedan