Liten julafton idag! 1 comment


Igår fick jag iväg alla julkort! Sen tog jag en snabbstädning och sen åkte jag och hämtade Björns föräldrar på flygplatsen. Resan hade gått bra och de hade till och med fått presenter på planet! 🙂 Vi plockade upp sonen i skolan och åkte hem och fikade. På eftermiddagen var vi och shoppade lite och kikade på omgivningarna.

Vi hade en lugn kväll med tacos och Svenska Hjältar-galan. Vilka människor det finns! De var så söta, grabbarna i Björnligan, tycker jag. Tänk att det slutade så bra! Och damen som gått emellan i slagsmålet, hur cool som helst! 🙂 Och Emma är ju helt makalös! Att kämpa sig tillbaka så där. Tjejerna i Ung Cancer och Bullhjälpen visar ju verkligen att man kan åstadkomma vad som helst. Otroligt inspirerande människor. Det var rörande att se hur tagen han blev boxarmannen, tror han heter Dallas. Härligt med människor som orkar lägga så mycket engagemang och tid på ungdomar som verkligen behöver det.

I förmiddags var vi iväg till Väla. Jag och svärmor gick för oss själva och småshoppade lite och Björn, svärfar och sonen gick på sitt håll. Sen åkte vi hem och åt lunch. Nu har vi nyligen haft lite julafton och öppnat julklappar. Åh, jag gillar julen! 🙂

 

Snart ska vi äta igen. Det är lyx idag, jag sitter här och gör ingenting och känner hur det börjar lukta gott utifrån köket! Svärmor och svärfar fixar middagen idag. 🙂


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Liten julafton idag!

  • Cilla

    Skönt att dina svärföräldrar kom iväg i går , eftersom det stog helt stilla på Arlanda i går ! Jag såg också på galan i går ,man blir såå varm i hjärtat när det finns så många hjälter . Hälsa alla ! Kram Kram