Hört talas om dammelefanter??


Igår kväll tog sonen och jag bussen till Helsingborg och mötte upp Björn. Vi gick till Harrys och åt middag. Björn åt hamburgare, sonen toast med fläskfilé och jag pasta. Jättegott och mysigt! Sen åkte vi till Idrottens Hus och kollade på innebandy mellan FCH och Warberg. Det var en jättespännande match som efter mycket om och men slutade med seger till FCH med 8-7!! Roligt. Sonen träffade en massa grabbar från laget så honom såg vi inte röken av! 🙂 Efter jul ska jag berätta om en lite rolig julklapp vi hittade där innan matchen. Jag vågar inte lita på att han inte läser här även om han säger att han inte gör det… 😉

Idag har jag fått en hel del gjort. Bland annat dammsugit bort alla enorma hårtussar som låg här i hörnen. Här pratar vi inte dammråttor utan dammelefanter! Men tack och lov så hårar inte Zero riktigt lika mycket längre. Jag kan nog bara skylla på att dammsugaren haft ett par dagars semester. 🙂

Runt lunch var jag och träffade diakonen i kyrkan. Sen gick vi upp till en äldre dam som jag eventuellt ska besöka ibland. Vi hade en jättetrevlig stund och hon hade en jättefin lägenhet. Nu är det upp till henne om hon tycker att vi funkar ihop och hon känner att hon vill träffa mig igen.

 

Ikväll tränar Björn så sonen och jag ska äta själva. Det blir nog korv stroganoff till middag idag. Det var länge sen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *