Onsdag i Skåne 3 comments


Onsdag idag. På fredag kommer mina svärföräldrar och hälsar på. Det ser vi fram emot! 🙂 Det känns som att det var väldigt längesen vi sågs nu.

Niorna och femmorna hade sjungit i kyrkan igår. Sonen var nöjd. Han bryr sig väl inte så himla mycket, men han hade sluppit slöjden vilket räckte för att det skulle vara bra! 🙂

Idag har jag fortsatt att slå in julklappar och skriva de sista julkorten. Ska försöka få iväg dem senare idag.

När jag hade varit och lämnat sonen på träning igår ringde telefonen när jag satt i bilen hem. Det var Christina från Emanco. Hon har ringt mig några gånger per år i ganska många år nu. Jag brukar köpa toapapper och tvättmedel och lite sånt från dom. När vi skulle flytta så ordnade vi så att hon skulle fortsätta att ringa mig trots att jag tror att hon har hand om Stockholms-regionen. Men jag trodde nästan hon tappat bort mig, men som sagt igår ringde hon. Knasigt att det kan kännas som att man känner varandra när man bara pratat i telefon. 🙂 Jag gillar grejen att få vissa varor hemkörda. De ligger hyfsat i pris. Deras toapapper är som två rullar på en så de tar inte slut lika fort som andra. Sen har hon ofta roliga paket. Denna gång var det lite ljusstakar och annat. I min familj är hon “Christina-från-Emanco” och jag är glad att hon är tillbaka! 🙂

Jag är mycket mycket stolt över Björn! Här kan ni se min otroligt proffsige, kunnige och stilige make in action!  http://www.youtube.com/watch?v=hiESAmzCgVQ

I kväll är det match mellan Warberg och FCH. Det kan vi ju inte missa! AIK ligger oss fortfarande varmt om hjärtat men vi jobbar på att bli FCH-are! Man måste ju gilla sitt hemmalag, det går ju inte annars! Det går ju faktiskt att gilla två lag – jobbigt när de möts bara! 😉

Zero och jag har varit ute på långpromenad idag. Förmiddagen var seg och jag fick inget gjort så vi flydde! Det blåser inte idag och det var ganska skönt. Nu ligger Zero utslagen på mattan och ser rätt nöjd ut! 🙂

 

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 thoughts on “Onsdag i Skåne