Lucia! 1 comment


Idag är det lucia! Vi firar det inte egentligen så värst men det är en fin högtid. Sonen skulle träffa klassen utanför kyrkan i morse. Det ska bli spännande att få höra vad de gjorde.

Utanför fönstret är det väldigt grått idag. Det blåser och regnar. Det är inte så kallt men knappast lockande att gå ut ändå. Zero håller inte med! Vi har just varit ute och han tycker att det är minst lika härligt när det piskar regn i ansiktet och det blåser så man knappt kan gå på vägen. Synd att man inte är hund ibland. 🙂

Mario är riktigt modig nu. Jag har försökt få till ett kort när han står med tassarna upp i famnen på mig, men det har inte lyckats. Vi tyckte att han dricker väldigt mycket för hans vattenskål är allt som oftast tom. Nu har vi förstått att det är Gizzmo som är inne hos honom! Vi har en kattbur stående inne hos honom i fall han vill ha lite skydd och där inne har jag hittat Gizzmo vid flera tillfällen nu! Gulligt! De verkar funka ihop. 🙂

När Cilla, J och jag var och handlade julklappar hittade jag den här. Jag köpte den inte men visst är den söt!! Det är ju Bollibompas fru!!! Tänk om man ändå var ca 35 år yngre, då hade jag varit i himlen. Tänk en rosa och lila drakflicka med vingar på ryggen! Nästan en drakängel. Undrar om sonen skulle bli glad för en sån i julklapp… eller kanske Björn… 😉

 

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Lucia!