Fullbokad helg – besök, julklappar, innebandy och tredje advent! 1 comment


Det gick bra för Cilla och sonen att komma fram. Det blåste riktigt rejält och det var nästan svårt att ta sig upp till lägenheten där de skulle bo. Vi skjutsade in sonen till träningen och då var det riktigt dåligt väder med hagel/snö och riktigt starka vindar. När de kom från träning åt vi pizza och kollade på idolfinalen. Vi hejade förgäves på Robin, men Amanda är rätt bra hon också. Lägenheten var ganska kall men med extratäcken hade det gått okej att sova där i alla fall. Skönt! 🙂

På lördagen åkte Björn och sonen iväg på match. Vi andra valde att åka till Väla för att leta julklappar under tiden. Vi hittade en hel del! När vi var inne i en affär fick jag sms av Björn där det stod att laget låg under med 0-5… Trist. Vi gick vidare och efter bara några minuter fick jag ett nytt sms där det stod att nu ledde de med 6-5!! Helt otroligt! Slutresultatet blev 10-7 och sonen hade gjort ett av målen. Vilken vändning! Han blev även uttagen till att spela med talanglaget på söndagen, så lyckan var stor. 🙂

Lördagkvällen var lugn. Vi åt kyckling, bakade toscakaka och tittade på “Så mycket bättre”. Jag insåg att jag gillar Mikael Wiehes låtar, jag har bara glömt bort vilka han gjort. 🙂

I morse hade vinden lugnat sig – lagom till Cilla skulle åka hem. 😉 Vi åt frukost och planerade när/var/hur vi ska träffas nästa gång och sen var det dags för dem att ge sig av hemåt. Vi packade ihop oss och åkte på match. Det var en mycket spännande match som slutade 7-4. Sonen gjorde ett av målen och var mycket nöjd med sin debutmatch i talanglaget.

Nu är vi hemma och det är innebandy-vm för damer på tv… 🙂 Myyyycket innebandy blir det! Men det är roligt. Det är så det ska vara om familjen på Månskensfarmen får bestämma. 🙂 Snart dags för tredje adventsfika också. Vilken mysig helg vi har haft! Tack Cilla och J, det var supermysigt att ni var här! ♥


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Fullbokad helg – besök, julklappar, innebandy och tredje advent!

  • Cilla

    Tack snälla för en super mysig,trevlig,rolig och blåsig helg ! Jag längtar redan till nästa träff !!! Bamse kram till er alla även alla djuren ! Vi luktade tydligen jätte gott enlig våra två vild basar !