Nu är vi avlusade! Hoppas jag…


Idag har det varit ganska mycket jobb. Det känns som att jag suttit mycket här vid datorn.

Igår var sonen och jag på Väla och handlade julklappar. Vi hittade rätt mycket faktiskt. Vi var även och handlade djurmat, vilket fyller hela bakluckan numer och kostar halva månadspengen! 😉 Nej då, men det tar plats och det är dyrt – framför allt om man köper allt samtidigt!  Men det är de värda.

Jag skaffade även lusmedel och har lusat av Sotan. Det var som att han förstod att jag skulle hjälpa honom. Han låg bredvid mig sen en lång stund och idag har han varit jättego. 🙂 Nu ska jag hålla ögonen öppna om det är någon mer som verkar vara drabbad. Det måste ju komma någonstans ifrån. Köpte även till Zero för säkerhets skull. 😉

Idag var jag och åt lunch med min käre make. Om inte berget kommer hem får jag åka till berget eller hur man säger. 😉 Skämt åsido – man får försöka hitta lösningar när man har mycket runt sig och inte ses så ofta som man borde. Vi åt god mat på en restaurang nära hans jobb, som jag tyvärr glömt namnet på… 🙂

Sonen är hos en kompis och Björn har träning ikväll. Ska ta och dra mig ut mot köket och försöka komma på någon middag. Sen är det nog dags att åka och hämta hem sonen. Jag har en hund som ligger här och kikar under lugg på mig och tycker att jag är allt bra trist som inte leker lite.

I morgon får vi besök från Skokloster – Cilla och hennes son. Vi hoppas på att det där snöovädret inte kommer i närheten av oss. Vad jag kan se på alla prognoser borde vi vara förskonade denna gång. Jag hoppas att det är så och att inget oförutsett händer så de inte kan komma. Jag har Cilla-behov! 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *