Solig onsdag 1 comment


Det är så fint ute idag! Solen strålar och det ser ut som att det är vår. Men det är mycket kallare än vad det ser ut och det blåser rätt bra.

Jag sitter inne i arbetsrummet och har precis avslutat förmiddagens jobb. Det känns alltid så skönt, då är jag fri att göra vad jag vill. Eftermiddagens jobb kan jag göra ikväll om det skulle behövas.

Vi ska få vårt avlopp tömt idag. Det har börjat låta skumt så det är dags. Inga avloppsincidenter tack! 🙂

Jag har även ägnat mig åt mina byxor som jag ska sy. Det här med förarbete är väldigt tråkigt och gör att jag drar mig för att ta i det, men idag fick jag det ena benet färdigmarkerat och klart. Ett ben och fickpåsarna kvar att markera innan själva sy-arbetet kan börja. Det roliga jobbet! 🙂

 

Igår fixade sonen till en av sina klubbor. Han bytte blad och satte på ny linda. Mycket snyggt blev det! Han är himla duktig på att greja sånt där själv numera. 🙂 Eftersom Björn var iväg och kom sent igår var det jag som var med på träningen igår. Det var kul! Jag satt och pratade med en mamma och en farfar och en lillasyster. Man börjar sakta men säkert lära känna folk här.

Det var väldigt skönt att komma hem och ha Björn på plats! De hade haft en lyckad kick-off. Jag vänjer mig aldrig riktigt vid att han är borta. Det är nästan så att det blir värre med åren.

Jag tänkte ägna mig åt min julklappsgömma idag också. Eftersom den inte är så hemlig inser jag att det är läge att slå in julklapparna. Det finns minst en, men ganska troligt två, nyfikna herrar här hemma… 😉

 

 

Jag ska köpa lusmedel också. Jag misstänker att Sotan har löss. Hur han kan ha fått det när han aldrig är ute är ett mysterium. Men jag har kollat alla djuren och inte hittat några löss. Inte på honom heller i och för sig men han beter sig som att någon biter honom då och då. Ett annat säkert tecken på att någon har löss – JAG blev biten på magen och fick tag på den lilla rackarn… Är det inte maskar som kryper på mig så är det löss. Kan lova att jag duschade och tvättade alla kläder och framför allt kliade mig. Tusan vad det kliar…. Det är inte lätt att bo på landet jämt! 🙂


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Solig onsdag