Snö 1 comment


Jag uppmanar er att titta på detta klipp från YouTube. Det gör ont i hela mitt hjärta och får mig att önska att jag kunde följa den här killen till skolan varje dag. Det får mig också att känna enorm tacksamhet över att det gått så bra med sonens byte av skola och kompisar. Det är så många som råkar illa ut och det är extra hemskt när det är barn. Nu sitter jag här med en klump i halsen och känner mig mycket maktlös. Starkt av killen att spela in detta. Det finns de som skriver att detta är konstruerat och inte på riktigt – oavsett vilket så är detta verklighet för många barn. Det måste finnas mer vi kan göra. En sak är att vara observanta på vår omgivning och inte blunda om vi misstänker att någon far illa. http://www.youtube.com/watch?v=tRXjqpfOnS0

Igår kom det lite snö. Det snöade ca en kvart och snön låg kvar ungefär lika länge. Men för en kort stund var marken vit och min kära hund fick springa och jaga flingor!

Jag har just varit och skickat julklappar till min kära mor och Gillis och till kusinerna i England. Har även hämtat lite fler beställda julklappar till sonen. 🙂 Det börjar närma sig.

Björn har varit i Kivik sen igår på kick-off med jobbet. Han kommer hem ikväll, det ser vi fram emot. 🙂

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Snö