Produktiv lördag 2 comments


Idag har vi fått mycket gjort. Vi började dagen med en massa fix. Björn satte upp en ny takpanna. Det blåste rätt bra, så jag är glad att han kom ner hel och oskadd igen. Vi satte fast fönstret i stallet ordentligt så nu borde det inte kunna blåsa ur igen. Sonen släpade upp en massa brädor upp i innebandyrummet.

 

Sen tog vi tag i att fixa i ordning i lägenheten. Vi öppnade till lägenheten och förväntade oss nästan katastrof efter stormen. Det är så det har varit ett tag – vad vi än tar i så är det något som gått sönder eller måste åtgärdas. Men lägenheten var hel och fräsch! Kallt så klart men värmen har ju inte varit på. Så nu har vi städat och ställt in elementen jag köpte och lagt i de nya madrasserna! Redo för gäster. 🙂

På eftermiddagen har Björn förberett en massa inför veckans jobb.

Nu har vi ätit middag – lax och klyftpotatis – och nu är det dags att ta kväll. Zero har varit ute, kaninen har nattats och katterna är inne. Lugnet börjar lägga sig på Månskensfarmen! 🙂

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Produktiv lördag