TGIF – Thank God It´s Friday! 2 comments


Då var det fredag igen! Jag har sagt det förr – veckorna springer!

Jag tänkte börja med två tips!

Det första är det här knäckebrödet. Jag har perioder när jag inte tycker om mjuk mat (fråga inte varför… har vart sån hela mitt liv 🙂 ) och då är mjukt bröd riktigt äckligt. Det här hittade jag av en slump och det är suuuupergott! Vi gillar det alla tre.

 

Det andra är Sportamore. Jag har beställt julklappar till sonen därifrån. Jag gjorde beställningen igår förmiddag och jag hämtade paketet nu! Man kunde också välja att betala med kort, faktura och direkt från banken! De har mycket saker inom sport och fritid – både utrustning och kläder. Jag är jättenöjd, så dem kan jag rekommendera. Alltså www.sportamore.se(och jag är inte ens sponsrad av dem 😉 )

Det är så fint nu med all julbelysning! Inne i Höganäs har de verkligen slagit på stort. Det är underbart vackert. Det är svårt att få så bra kort med min telefon men här är två försök.

Jag har precis skjutsat in sonen till träning i Helsingborg och där är det också fint med all belysning.

 

 

 

Avslutar med ett kort från igår kväll när sonen och Zero delade soffa och filt. Hur gulliga får man vara! 🙂

Nu är det helg! Jag önskar alla en härlig helg och underbar andra advent!

 

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “TGIF – Thank God It´s Friday!