December är här!


Japp, nu är det alltså december! Inte långt kvar till jul. 🙂

Igår for jag iväg till Väla. Jag och några mammor med barnvagnar och några pensionärer hängde på låset klockan tio. 😉 Jag tog ett varv runt och köpte en hel del julklappar faktiskt! Sen gick jag upp till Clas Ohlsson och insåg att det var ganska tungt att bära julklappspåsar, handväska och två element. Men det gick! Jag insåg också att det inte finns särskilt många gentlemän numera… inte gentledamer heller för den delen. Jag ska verkligen tänka på hur det kändes idag när jag släpade mig fram till bilen helt svettig och alla tittade bort. Från och med nu ska jag erbjuda mig att bära om någon kommer raglandes med för mycket packning.

När jag svettig och helt slut satte mig i bilen fortsatte jag till IKEA. Kan inte påstå att jag var sugen, men det var lika bra att få det gjort. Gjorde nästan samma sak igen…. hittade lite julklappar och skulle sen få ut två madrasser… Vad är det för FEL på mig?? Jaja, denna gång fick jag skylla mig själv tycker jag själv. Man måste ju lära sig någon gång.

Sonen var hos en kompis och Björn var i Stockholm så jag hade en ensam eftermiddag. Jag fick mycket gjort. Bland annat tvättade jag av fönsterna på utsidan. Det var som en kladdig plastfilm av allt salt från stormen. Nu ser man ut igen.

Idag har sonen studiedag och han och en kompis har härjat här hela dagen. Det har varit strömavbrott i stort sett hela dagen. Också detta pga saltet. Det var därför det sprakade och gnistrade i vår stolpe efter stormen också. Efter några timmar längtade vi verkligen efter strömmen. Grabbarna började bli trötta på att spela pingis och innebandy så vi tände massa ljus och sonen hade laddning på datorn så de försvann in i datorvärlden. Nu är strömmen tillbaka och de är tillbaka i innebandyrummet!

I förmiddags passade jag på att baka lite kakor. Tur att jag tog kort på dem för det är inte direkt så här många kvar längre… 🙂

 

 

Missan har hittat en ny favoritplats. Hon ligger inne i badrummet på handdukarna. Hon är jättesöt, men jag skulle önska hon låg någonstans där det inte spelar någon roll att hon hårar, t ex på golvet… 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *