Fredag


Ännu en vecka har svischat förbi och återigen är det fredag. Snart ska jag och sonen ge oss iväg på innebandyträning. Björn kommer hem från Tyskland idag och vi ska mötas upp inne i Helsingborg och titta på FCH-Falun. Det ska bli jätteroligt! Det har varit tomt utan honom hemma.

Nu har jag påbörjat grävandet av mitt blivande potatisland. Jag började med att märka ut min fyrkant med pinnar och ett snöre. Zero tyckte det var det roligaste jag någonsin gjort och passade på att sno alla pinnarna hela tiden… Till slut var den leken inte rolig längre och jag fick börja jobba. Jag kan säga att jag kommit patetiska två kvadratmeter… Det är såååå tungt! Jag ser nog ut som en orangutang nu med jättelånga armar. Björn är grym på att gräva, så han lär nog skratta åt min lilla ruta. Men det är bara att kämpa på! Om jag gör en kvadratmeter om dagen borde jag vara klar innan snön kommer…

Idag såg jag nog årets sista geting och humla. De var så långsamma och surrade mycket stillsamt!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *