Pellets


Igår kom en last med två pallar pellets hem till oss. Nu ska vi se till att få lite värme i huset! Man märker att det är kallare för det är rejält kyligt inne ibland. Det går åt många filtar om kvällarna just nu.

 

 

Jag släpade in säckarna från en av pallarna – 52 stycken á 16 kg – i stallet. Till min hjälp hade jag Zero utanför stallet som såg till att jag tog rätt säck och Trisse inne i stallet som gick mellan mina ben för att se till att jag var koncentrerad.

 

Det har varit helt underbart väder de senaste dagarna. Nästan som sommar!  Man får passa på att ta till vara på dessa dagar. Jag saknar våra svampturer… Med lite tur hinner vi kika efter lite svamp i helgen. Jag litar inte på mitt lokalsinne så jag vågar inte ge mig ut själv. Jag får nöja mig med björnbär så länge!

 

Zero trivs med att vara ute. När det är så varmt att jag kan ha ytterdörren öppen brukar han få vara ute även när jag gått in. Då ligger han utanför dörren och bara njuter. Han har en gammal trasig fotboll som han älskar. Det är inte mycket kvar av den, men han släpar den med sig överallt som en snuttefilt.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *