Ny vår? och ett tips!


Man känner att det är höst nu. Det är rejält kyligt på morgnarna och framför allt mörkt! Reflexvästar och ficklampor ligger högt på inköpslistan. Även Zero behöver en reflexväst, han är i stort sett osynlig när det är mörkt. Men om man bortser från detta så undrar jag om det börjar bli vår här i Skåne… Lupinerna blommar igen, rapsen blommar igen och det har redan börjat spira saker i åkern bredvid! Jag hittade även en sån här blomma, som jag tyvärr inte vet vad den heter. De blommade så fint i somras och som sagt – nu igen!

När jag bytte lakan häromdagen kom jag på att jag har ett bra tips att dela med mig av. Min mamma lärde mig för ett tag sen att man kan bädda dubbelsängen med lakanen åt fel håll. Tvärsöver i stället. Det gör att lakanen håller sig på plats och madrasserna också. Om man som jag sover bredvid en som både spelar fotboll på nätterna och snurrar en massa underlättar det en hel del!

Jag ska ta och skärpa till mig lite med ätandet. Nu har det varit en längre period utan lunch. Det är inte toppen. Men det är så trist att fixa åt bara mig. Jag VET att man kan förbereda dagen innan eller att det går att äta flingor. Men tom att bre en macka känns ansträngande och tråkigt. Men skärpning ska det bli. Är galet trött på nudlar, men det är bättre än inget.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *