Vår helg


På fredagen var det dags för innebandyträning. Sonen var sliten efter en lång vecka, men det gick bra när han väl kom på plats. Efter middagen orkade vi lite tv-tittande och så stupade vi i säng.

På lördagen var det innebandycup i Veberöd. Första cupen med nya laget! Veberöd ligger ca 11 mil härifrån och första matchen var kl 10 så vi startade hemifrån kl 7,30. De spelade fyra jättebra matcher och var obesegrade när det var dags för final. I finalen spelade hela laget bättre än på hela dagen och vann med 5-2. Lyckan var stor och de fick både medaljer och buckla. Vi var hemma igen runt kl 16,30, mycket trötta och glada.

Igår var vi på Väla och shoppade lite. Sen jobbade vi hårt alla tre. Jag klippte gräs, Björn fortsatte rensa upp mellan hagarna och sonen släpade bort grenar. Sen eldade vi upp allt skräp och ris och tog en lugn mysig kväll.

Nu är det en ny vecka igen och den ser ganska fullspäckad ut. Det gäller att hålla fokus och se till att hitta pauser mellan alla aktiviteter. Helgen ser tom ut och det är skönt!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *