Presentation av våra djur


Här är vår hund Zero. Han är en flatcoated retriever och snart 2,5 år. Världens snällaste och gladaste hund. Älskar allt och alla. Mycket aktiv och vill vara med på allt. Inte den smartaste alla gånger, men han kompenserar det genom att vara otroligt söt!

 

Det här är Sotan. Han var från början min pappas katt, men vi tog över honom när pappa dog 2005. I somras fyllde han åtta år. Han är lite speciell, på många sätt är han mer som en hund än en katt. Han är inte ute så mycket nu när det är blött och kallt. Smått korkad och mycket feg. Men helt underbar!

 

Här är Missan. I höst blir hon tio år. Hon är vår lilla prinsessa och är en riktig liten diva ibland. Hon vet hur hon ska få det hon vill ha och hon kommer alltid först. Hon är verkligen sonens katt och hon avgudar honom. Hon trivs med att kunna gå ut, men ligger gärna inne och sover!

 

Det här är Gizzmo! Han bodde redan här när vi kom hit. Han har anpassat sig till oss och våra djur helt otroligt bra. Han är numer oftare inne än ute. Han ger sig ut för att kissa och jaga ett par gånger per dygn, men annars älskar han att få ligga inne i värmen och sova och få maten serverad.

 

Vi får inte glömma Trisse. Han bodde också här när vi kom hit. Han är lite skyggare och visar sig mest tidiga morgnar och sena kvällar. Nu kommer han fram och vill ha mat och kel men han är fortfarande mycket skygg. Därför har vi inga kort på honom än. Han är också svart, rejält stor och jättevacker. Mycket kelig och tillgiven. Han håller till i stallet när han är här. Periodvis är han borta. Jag misstänker att han har ett hem till, för han är inte direkt mager! Bild kommer så fort jag lyckats fota honom!

 

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *