Måndag igen


Nu är det måndag igen. Helgen har rusat förbi och jag sitter här nu och känner mig nästan lite lurad på ledighet. Veckan var extemt fylld med aktiviteter och vi hade behövt mer ledighet alla tre. Men det är inte mycket att göra. Nästa helg har vi inget inbokat hittills så vi får försöka se till att hålla det så.

På lördagen var min mycket goda väninna Veronica här. Vi hade en mysig dag trots regn och blåst. Kvällen tillbringade vi på hennes hotell och åt pizza och satt sen och bubblade till ganska sent.

Igår var vi först i Helsingborg och gjorde en del måste-saker. Sen var vi hemma på gården och fick en hel del gjort. Vi har en kulle mellan två hagar som är full med sly, brännässlor, döda träd, nedsågade grenar och annat. Björn började rensa upp där och startade sen en brasa! Mysigt!

Själv fortsatte jag med vårt björnbärssnår. Det är helt gigantiskt. Vi älskar björnbär, men det här är galet. När man får tag i en del och börjar dra så kommer fem-sex meter långa grenar/lianer fram! Och de har miljarders med taggar, värre än rosor. Trots handskar och långärmat ser det ut som man blivit anfallen av en katt på armarna. Men det blir bra! Sakta men säkert, bit för bit.

Idag skiner solen! Jag hade tänkt att ägna mig åt min gigantiska strykhög, men kanske att jag måste ignorera den en dag till och fortsätta ute. Man får ta vara på soldagarna. Men först ska jag bli klar med förmiddagens jobb så jag kan släppa den biten.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *